Uşak Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun 2022 yılı mezunları için mezuniyet törenimiz düzenlendi. Üniversite’nin 1 Eylül Kampüsü’ndeki Spor Merkezinde düzenlenen törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Mustafa ÖNTUĞ , Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.Ayhan Oğuz ÜNLÜER, öğretim elemanları ve aileler katıldı.

Her bölümün mezun öğrencileri, bölümlerinin öğretim elemanlarından temsili diplomalarını alırken dereceye giren öğrencilerimize de belgeleri takdim edildi. Tören sonunda  öğrencilerimiz hep birlikte keplerini atarak mezuniyet sevincini yaşadılar. Tören sonunda öğrenciler bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek hayatlarının en önemli günlerinden birini ölümsüzleştirdi.

01 Temmuz 2022