Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr. Mustafa SOBA ve Yerel Yönetimler Programı Öğretim Elemanları  Dr.Öğr. Üyesi Volkan TURAN, Öğr.Gör.Fatih EMET ve Öğr.Gör.İslam KÖSEOĞLU ile program öğrencileri, Üniversitemiz ve Uşak Belediyesi ile yapılan protokol kapsamında Uşak Belediyesi Mart ayı Meclis toplantısına katıldı. Belediye Başkanımız Mehmet ÇAKIN toplantı sonrasında öğrencilere  5393 sayılı Belediye Kanunu kapsamında, sorumlulukları ve yetkileri hakkında "Açılış Dersi" verdi. Öğrencilerle, Belediye hizmetleri ile ilgili ihtiyaçları ve sorunları konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Öğrencilerimizin sorularına içtenlikle cevap veren Belediye Başkanı Mehmet ÇAKIN, öğrencilerin Uşak için önerecekleri projelere ve fikirlere destek vereceklerini belirtti. Katılımdan memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanımız Sn. Mehmet ÇAKIN Üniversitemiz ve Belediyemizin bu tür faaliyetlerinin devam etmesini arzuladığını belirterek tüm öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza başarılar dilemiştir.

03 Mart 2020