2020 - 2021 Eğitim - Öğretim Yılı Yaz Dönemi sonunda mezun olabilmek için zorunlu staj çalışması dahil, devam koşulunu yerine getiren ve mezun olabilmek adına tek ders sınavına katılmak için müracaat eden aşağıda no su, adı soyadı ve programı belirtilen Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin 16/09/2021 tarihi Perşembe Günü Google Classroom üzerinden yapılacak olan tek ders sınavına girme talepleri değerlendirilen öğrencilerden, sınav başvurusu kabul edilen öğrencilerin aşağıdaki linkte verilen  listede yer alan davet kodlarını öğrencino@usak.edu.tr adreslerini kullanarak ilgili derslerin sınavlarının yapılacağı sınıflara kayıt olmaları gerekmektedir. Tek ders sınavları, ilgili ders öğretim elemanı tarafından gerçekleştirilecektir.

Dilekçe ile  tek ders sınav başvurusu yapmayan öğrencilerin bu sınıflara katılmaması gerekir.

TEK DERS SINAV BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

15 Eylül 2021