Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

Not: Yatay Geçiş Başvuruları kabul edilen adayların, kayıt süresi içerisinde Meslek Yüksekokulumuz Müdürlüğüne şahsen başvurmaları zorunludur.

Bu süre içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

İkinci Öğretime Yatay Geçiş Hakkı kazanan öğrenciler kayıtlarını yaptırdıktan sonra harç ücretlerini öğrenci numaraları üzerinden yatırabilirler.

Kayıt esnasında “Yatay Geçiş Yapmanıza Engel Olmadığına Dair Belge Kayıtlı Olduğunuz Üniversiteden Alınarak” öğrenci işleri birimimize teslim edilecektir.(ZORUNLUDUR.)

Kayıt Tarihi ve Yeri

Kayıt Tarihi : 25.08.2020 - 28.08.2020